darek

WYGRAJ WARSZTATY! Już 30 czerwca w Warszawie będziecie mieli okazję wziąć udział w najgorętszym wydarzeniu miesiąca!

Już 30 czerwca w Warszawie będziecie mieli okazję wziąć udział w najgorętszym wydarzeniu miesiąca! Kucharz Darek Kuźniak wraz z naszym Ambasadorem Marcinem Rogulskim zaprezentują mistrzowskie dania i koktajle podane na whisky Ballantine’s Hard Fired.
odcinek6

Oglądaj w TVP lub na Vod „Zakupy pod kontrolą” odc 6.

Jesteśmy w Bydgoszczy. Musimy znaleźć zdrowe polskie jedzenie. W rodzinie Tomka i Moniki dzieciaki mogłyby jeść wciąż to samo – mają bzika na punkcie pizzy. Warzywa przyjmują w postaci zmiksowanej. Nie przepadają za sałatkami, które rodzice bardzo lubią.
ODCINEK 5

Oglądaj w TVP lub na Vod „Zakupy pod kontrolą” odc 5.

Nuggetsy z chrustem z ziemniaka, zdrowe frytki i wege kebab, czyli warzywne klopsiki w picie z sosem czosnkowym. Kuba Korczak i Dariusz Kuźniak podpowiadają, jak tanio i zdrowo przygotować posiłki typu fast food.
ODCINKE4

tytuł: Oglądaj w TVP lub na Vod „Zakupy pod kontrolą” odc 4.

Rodzina Milów z Wrocławia to mama Karolina, tata Sebastian i synek Rysio. Rodzina nie najlepiej się odżywia, na przykład nie jedzą w tygodniu śniadań – twierdzą, że nie mają na to czasu.

Darek_Kuzniak_Logotyp
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera