darek_kuzniak_licytacja

Mam dla Was szczególną LICYTACJĘ! Fundacja Centaurus, jej podopieczni i ja liczymy na Wasze dobre serca!

Do wygrania kameralna kolacja dla 2 osób w moim domu 😉 Zbieramy dla zwierzaków Centaurusa, licytacje zaczynamy od 1.000 zł koniec licytacji 17.01.2018 o godz 20.00 #udostępnij #charytatywnie#zbieramydlazwierzaków #akcja #centaurus #pomagajmy
25507956_1506008296161598_4797317172944362942_n

W kuchni z Darkiem Kuźniakiem i Jankesem! Zobacz w Eska.tv!

Krzysztof Jankowski JANKES i ja – zawsze na wariata!!! NAJLEPSZY PROGRAM KULINARNO MUZYCZNY!
darek_kuzniak_swieta

Mamy dla Was jeszcze dzisiaj niespodziankę

Darek Kuźniak w świątecznej odsłonie ❄️ ☃️ z przepisem online na zupę grzybową!
24291447_1755531771186755_3872994344243367846_o

Masters of Fire – warsztaty kulinarne z Darkiem Kuźniakiem

Niepowtarzalna okazja aby dodać szczyptę smaku do swoich świąt. Warsztaty kulinarne z Darkiem Kuźniakiem, który pokaże jak nowocześnie podejść do świątecznych przysmaków, które następnie zostaną doprawione pikantną nutką whisky przez Marcina Rogulskiego – ambasadora marki Ballantine’s.

Darek_Kuzniak_Logotyp
Dariusz Kuźniak to osobowość telewizyjna oraz Szef Kuchni z krwi i kości. Charyzma, talent i doświadczenie doprowadziły go do finału pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w telewizji Polsat. Jego wiedzę i umiejętności docenili też producenci „Hell’s Kitchen”, w tym show przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów : Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. Rok 2017 okazał się dla niego szczególnie owocny zawodowo. W lipcu wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod. We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera