Darek Kuźniak i Przemysław Saleta weszli na nasz kulinarny ring!

Darek Kuźniak i Przemysław Saleta weszli na nasz kulinarny ring! Jak myślicie, kto komu pokazał gdzie jest jego miejsce, podbił podniebienia jury i wyszedł zwycięsko z kuchennej potyczki? Zobaczcie!

Darek na antenie DDTVN opowie o miłości do…. sportów ekstremalnych.

Sporty ekstremalne są wtedy, kiedy: „Jest to ryzyko, że się można skaleczyć”. W naszym studiu, uzależnieni od adrenaliny i endorfin: Darek Kuźniak, Alan Andersz i Maja Ważniewic.

Polsko – Włoska kuchenna rewolucja Darka Kuźniaka w DDTVN

W kuchni Dzień Dobry TVN Darek Kuźniak zabawił się we wróżbitę i przepowiedział kuchenne trendy na 2017 rok. Kuchnia przyszłości ma być prosta i szybka w przygotowaniu. Zobaczcie jak zrobić: mozzarellę z sosem wiśniowym, spaghetti carbonara i zabaglione z owocami.

Darek Kuźniak otwiera Restauracje w Warszawie!

Wielu ludzi na to czekało, więc nastał odpowiedni moment i odpowiednie miejsce;-) Na MAPIE WARSZAWY POWSTANIE MOJA RESTAURACJA. Jeżeli jesteś odważny i chcesz dołączyć do mojego zespołu napisz na: balum-balum@foksal18.com.pl P.S nakreśl coś o sobie, dołącz cv i zdjęcie a może już niedługo spotkamy się w moim królestwie;-) *Więcej info niebawem! PODAJ DALEJ/ UDOSTĘPNIJ

l1
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera