Darek opowie o kuchennych grzeszkach! Oglądaj Dzień Dobry TVN.

Za pomocą amerykańskiego wykrywacza kłamstw postanowiliśmy sprawdzić, czy dzieci nie oszukują św. Mikołaja.

Zdjęciowe podsumowanie listopadowych warsztatów kulinarnych!

Nauka, praktyka i nowe smaki – warsztaty kulinarne z Darkiem Kuźniakiem. Dziękujemy i zapraszamy na fotorelację.

Darek Kuźniak gościem urodzinowej kolacji! Relacja z 10-lecia kuchni +

Kuchnia+ celebruje 10. urodziny i zwraca uwagę na problem marnowania jedzenia. Przedstawiciele świata kulinariów, mody, filmu, muzyki, sportu i mediów licznie przybyli na uroczystą kolację z okazji 10. urodzin Kuchni+. Wydarzenie miało nietypowy charakter ze względu na szokujące menu jakie przyrządził szef Aleksander Baron Posłużyło ono stacji do nagłośnienia ważnego problemu marnowania jedzenia.

Darek Kuźniak do kuchni Dzień Dobry TVN powraca z nowym przepisem!

W kuchni DDTVN: wątróbka drobiowa na trzy sposoby – zapraszamy – zobacz materiał

l1
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

Zapisz się do naszego newslettera