Warsztaty sezonowe z Dariuszem Kuźniakiem 22 czerwca godz.18:00

Zapraszamy na WARSZTATY SEZONOWE z autorską kuchnią Dariusza Kuźniaka – laureata prestiżowych konkursów, Konsultanta, Trenera, Doradcy i Kreatora menu, a przede wszystkim Szalonego Artysty Kulinarnego, który niszczy wszelkie stereotypy dotyczące utartych przepisów i łączenia składników proponując niezapomniane oraz niepowtarzalne kompozycje smakowe.

Darek Kuźniak w obiektywie Voyo Bakiewicza!

Prezentujemy jeden z pierwszych efektów czerwcowej sesji Darka Kuźniaka w obiektywie Voyo Bakiewicza.

Autorski projekt „Silver Chef” w ramach którego renomowany Szef kuchni podejmuje swoich gości nieszablonowym podejściem do kolacji degustacyjnych.

Osiągają już one miano spektakli, w których pierwsze skrzypce grają na równi: smak, zapach oraz niezwykła oprawa. Styl Darka Kuźniaka wyróżnia właśnie nacisk na to co podaje, oraz jak podaje

DAREK KUŹNIAK W KALEIDOSCOPE!

Zobacz nowy projekt #SilverChef www.GALERIARR.PL

l1
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera