skaryszew

Reportaż Gazety Wyborczej z targu w Skaryszewie. Darek Kuźniak wspiera fundacje Centaurus.

Od prawie 400 lat, w każdy pierwszy poniedziałek Wielkiego Postu, w Skaryszewie odbywają się targi końskie – Wstępy. Historia jarmarku sięga czasów Władysława Jagiełły. W tym roku po raz pierwszy targi zostały zorganizowane w nowej formule.
Pad-thai traditional food and Fresh vegetables in thailand.

RUSZYŁY ZAPISY NA WARSZTATY Z KUCHNI TAJSKIEJ! 26.02.2018 r.

Zapraszamy na warsztaty z KUCHNI TAJSKIEJ, które poprowadzi Darek Kuźniak – Laureat prestiżowych konkursów, Konsultant, Trener, Doradca i Kreator menu, a przede wszystkim Szalony Artysta Kulinarny, który niszczy wszelkie stereotypy dotyczące utartych przepisów i łączenia składników, proponując niezapomniane oraz niepowtarzalne kompozycje smakowe.
darek_kuzniak_licytacja

Mam dla Was szczególną LICYTACJĘ! Fundacja Centaurus, jej podopieczni i ja liczymy na Wasze dobre serca!

Do wygrania kameralna kolacja dla 2 osób w moim domu 😉 Zbieramy dla zwierzaków Centaurusa, licytacje zaczynamy od 1.000 zł koniec licytacji 17.01.2018 o godz 20.00 #udostępnij #charytatywnie#zbieramydlazwierzaków #akcja #centaurus #pomagajmy
25507956_1506008296161598_4797317172944362942_n

W kuchni z Darkiem Kuźniakiem i Jankesem! Zobacz w Eska.tv!

Krzysztof Jankowski JANKES i ja – zawsze na wariata!!! NAJLEPSZY PROGRAM KULINARNO MUZYCZNY!

Darek_Kuzniak_Logotyp
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera