hallo_dariusz_kuzniak

Halloween i przepis na KREM Z DYNI!

Musicie sami zmierzyć się z moim najnowszym przepisem na zupę dyniową!
dariusz_kuzniak_sesja1

Koniec kampanii z Marką MerxTeam!

W tym miejscu pragnę serdecznie podziękować marce MerxTeam za bardzo owocny i aktywny rok współpracy. Nadszedł dla nas etap nowych wyzwań zawodowych, o których niebawem dowiecie się więcej 😉
dsc01425-1

Galeria zwycięzców konkursu Kucharz Doskonały!

Wszyscy mają Packę! – mam i ja!
darek_kuzniak_portretowe

WARSZTATY Z DARKIEM KUŹNIAKIEM 2 I 3 GRUDNIA 2015 ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Tematem warsztatów będzie „Gęsina” poprowadzi je nikt inny jak Darek Kuźniak szerszej publiczności dał się poznać, dzięki udziałowi w pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w Telewizji Polsat.

Darek_Kuzniak_Logotyp
Dariusz Kuźniak to osobowość telewizyjna oraz Szef Kuchni z krwi i kości. Charyzma, talent i doświadczenie doprowadziły go do finału pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w telewizji Polsat. Jego wiedzę i umiejętności docenili też producenci „Hell’s Kitchen”, w tym show przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów : Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. Rok 2017 okazał się dla niego szczególnie owocny zawodowo. W lipcu wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod. We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera