pierogi_ananas

Witamy w 10 odcinku Crazy Chef Coooking! GOTUJ ONLINE Z DARKIEM!

W dzisiejszym odcinku, na łamach programu pojawi się po raz pierwszy deser! Zadanie na 15 minut, prostota i złamanie schematów!
pasta_jajeczna

Darek Kuźniak na portalu FACET INTERIA.PL

Dzisiejszy odcinek będzie dla fanów minimalizmu. Produkty po które sięgam, z pewnością znajdują się także w twojej lodówce. Moja pasta jajeczna toprzepis uniwersalny i łatwy do wykonania nawet przez laika.
pierogi_interia

KOLEJNY PRZEPIS DARKA DLA PORTALU: INTERIA.PL

Oczywiście wszyscy je kochamy – jednak raz na jakiś czas wypada spróbować czegoś innego…
darek_kuzniak_poznan

DAREK GOTUJE! KOLEJNA SOBOTA I PRZEPIS NA „KREWETKI Z BOCZKIEM”

Gdy pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie, jesień nie rozpieszcza słońcem…

Darek_Kuzniak_Logotyp
Dariusz Kuźniak to osobowość telewizyjna oraz Szef Kuchni z krwi i kości. Charyzma, talent i doświadczenie doprowadziły go do finału pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w telewizji Polsat. Jego wiedzę i umiejętności docenili też producenci „Hell’s Kitchen”, w tym show przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów : Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. Rok 2017 okazał się dla niego szczególnie owocny zawodowo. W lipcu wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod. We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera