WARSZTATY Z DARKIEM KUŹNIAKIEM 2 I 3 GRUDNIA 2015 ZAPISZ SIĘ JUŻ DZIŚ!

Tematem warsztatów będzie „Gęsina” poprowadzi je nikt inny jak Darek Kuźniak szerszej publiczności dał się poznać, dzięki udziałowi w pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w Telewizji Polsat.

Witamy w 10 odcinku Crazy Chef Coooking! GOTUJ ONLINE Z DARKIEM!

W dzisiejszym odcinku, na łamach programu pojawi się po raz pierwszy deser! Zadanie na 15 minut, prostota i złamanie schematów!

Darek Kuźniak na portalu FACET INTERIA.PL

Dzisiejszy odcinek będzie dla fanów minimalizmu. Produkty po które sięgam, z pewnością znajdują się także w twojej lodówce. Moja pasta jajeczna toprzepis uniwersalny i łatwy do wykonania nawet przez laika.

KOLEJNY PRZEPIS DARKA DLA PORTALU: INTERIA.PL

Oczywiście wszyscy je kochamy – jednak raz na jakiś czas wypada spróbować czegoś innego…

l1
Darek Kuźniak - prowadzący program "Zakupy pod kontrolą" w dwójce. Telewizyjną przygodę zaczął od Top Chefa w tv Polsat. W kolejnym show - Hell’s Kitchen”, przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów: Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. W lipcu 2017 wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod (emisja od 07/2017). We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak najsilniejsze wrażenie wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera