dariusz_kuzniak_crock_1

Warsztaty kulinarne 29.11.2016 we Wrocławiu. Zapisz się już dziś!

Zapraszamy na warsztaty z KACZKI PO PEKIŃSKU, które poprowadzi Darek Kuźniak, w menu m.in. tajska zupa z kaczki, kaczka na chrupiąco lub pierożki z kaczką na ostro
darek_kuxniak_metamorfozy

Plotek.pl docenił metamorfozę Darka Kuźniaka!

Darek dzięki m.in swojej kuchni został wyróżniony w temacie najlepszych męskich metamorfoz show-biznesu.
darek_kuzniak_111

29.10.2016 – Ptak Expo, Darek Kuźniak oraz Liza Taste stworzą wybuchowe przepisy!

29.10.2016 - Ptak Expo, Darek Kuźniak oraz Liza Taste stworzą wybuchowe przepisy!
darek_kuzniak_konkurs

Konkurs z Marką Crock-Pot do wygrania WOLNOWAR!

Jeszcze trwa nasz crocktoberowy KONKURS Wystarczy zrobić zdjęcie pięknie zaaranżowanego stołu z potrawami i przesłać je za pomocą formularza http://crockpot.pl/konkurs/crocktober/. Można wygrać wolnowary ze zdjęcia. Śpieszcie się, konkurs trwa tylko do końca października.

Darek_Kuzniak_Logotyp
Dariusz Kuźniak to osobowość telewizyjna oraz Szef Kuchni z krwi i kości. Charyzma, talent i doświadczenie doprowadziły go do finału pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w telewizji Polsat. Jego wiedzę i umiejętności docenili też producenci „Hell’s Kitchen”, w tym show przez 2 edycje pełnił role sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro. Na swoim koncie ma też udział w wielu produkcjach kulinarnych oraz w takich telewizyjnych hitach jak Celebrity Splash czy Azja Express.

Na swoim kanale YouTube chętnie dzieli się filozofią smaku, a dla fanów gotowania stworzył dwa autorskie cykle przepisów : Crazy Chef Cooking oraz Silver Chef „Sztuka podania”. Rok 2017 okazał się dla niego szczególnie owocny zawodowo. W lipcu wydał książkę kulinarną pt „Zachcianki”. Onet we współpracy z jego firmą wyprodukował i wyemitował program „Zakład Saleta vs Kuźniak” na vod. We wrześniu wziął także udział w kampanii i został Ambasadorem Ballantine’s Hard Fired.

W swojej kuchni łączy elementy kuchni polskiej, europejskiej oraz azjatyckiej tworząc swój niepowtarzalny styl oparty o european fusion kitchen oraz elementy kuchni molekularnej. Doświadczenie zdobywał m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii.

Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na styl kulinarny wywarli na nim słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

darek_kuzniak_onas

 

Zapisz się do naszego newslettera