Ruszyły zapisy na Warsztaty z kuchni TAJSKIEJ! 27.11.2017 r. (poniedziałek), godz. 17:00

 

27.11.2017 r. (poniedziałek), godz. 17:00
Browar Mieszczański – Wrocław, ul. Hubska 44
4-5 godziny

MENU
• pad thai z krewetkami
• sałatka som tam
• tradycyjna zupa tajska tom kha gai
• mango sticky rice.

ZAPISY

 

Zapraszamy na warsztaty z KUCHNI TAJSKIEJ, które poprowadzi Darek Kuźniak – Laureat prestiżowych konkursów, Konsultant, Trener, Doradca i Kreator menu, a przede wszystkim Szalony Artysta Kulinarny, który niszczy wszelkie stereotypy dotyczące utartych przepisów i łączenia składników, proponując niezapomniane oraz niepowtarzalne kompozycje smakowe.

Darek zdobywał swoje doświadczenie m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii. Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na jego styl kulinarny wywarli słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.
Jako uczestnik pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w Telewizji Polsat zaskarbił sobie serca widzów, a po programie został również zaproszony do współpracy i przez dwie kolejne edycje Hell’s Kitchen pełnił rolę sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro.