Ruszyły zapisy na Warsztaty pt: „Owoce Morza”! 28.11.2017 r. (wtorek), godz. 17:00 Browar Mieszczański – Wrocław ul. Hubska 44

 

28.10.2017 r. (wtorek), godz. 17:00
Browar Mieszczański – Wrocław, ul. Hubska 44

Menu:

  • Smażone krewetki, podane z musem awokado i sosem paprykowym
  • Grillowana ośmiornica na wędzonych pomidorach, z sosem bazyliowym
  • Kalmary na chrupiąco z liśćmi sałat
  • Smażone przegrzebki podane z kalafiorem i pieczonym jabłkiem
ZAPISY

 

Zapraszamy na warsztaty OWOCE MORZA, które poprowadzi Darek Kuźniak – Laureat prestiżowych konkursów, Konsultant, Trener, Doradca i Kreator menu, a przede wszystkim Szalony Artysta Kulinarny, który niszczy wszelkie stereotypy dotyczące utartych przepisów i łączenia składników, proponując niezapomniane oraz niepowtarzalne kompozycje smakowe.

Darek zdobywał swoje doświadczenie m.in w europejskich restauracjach, takich jak: LaCASINO we Francji, Hotelu Din Rin w Irlandii czy Priory Restaurant w Wielkiej Brytanii. Współpracował ze światowymi autorytetami sztuki kulinarnej ucząc się nowego podejścia do gotowania. Jednak największy wpływ na jego styl kulinarny wywarli słynni Francuscy Mistrzowie Haute Cuisine – bracia Michele i Sebastian Bras.

Jako uczestnik pierwszej polskiej edycji programu „Top Chef” w Telewizji Polsat zaskarbił sobie serca widzów, a po programie został również zaproszony do współpracy i przez dwie kolejne edycje Hell’s Kitchen pełnił rolę sous-chefa Wojciecha Modesta Amaro.